The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nite Konstrüksiyonlır? Her binanın malik evetğu meydan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Dunda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları olarak da aşina ivedi çıkış kapılarının ne malzemeden örgülması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli dayanıklılık seviyeleri bilcümle makul standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya essah birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ode dayanıklıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak allıkır.

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hatta, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page